Hozzávaló
- 1,8 kg malac császárhús
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 db kisebb zöldpaprika
- 2-3 csapott ek só
- 1 csapott ek Benke Laci bácsi ételízesítő
- 5 dl víz
Ha elkészült megszórni a húst körbe
- pirospaprika
- szétnyomott 3-4 g fokhagyma vagy granulátum
Elkészítés
Megmosom a húst és megtisztítom a többi anyagot. Beteszem az anyagokat
az edénybe, ráöntöm a vizet. Majd a sót és az ételízesítőt. Egy kicsit
megrázom az edényt, hogy a só és az ételízesítő feloldódjon és mindenhol
érje a húst. Lezárom a gépet és elindítom a programot.
Ebben az edényben készült.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése