Nagyon nem szeretjük a csak ecetes cukros lében elkészített salátát. Ez egy német elkészítési módja a salátának. Nálunk ez nagyon bevált csak ajánlani tudom!
Hozzávaló
- szép nagy fej saláta
- 1 db nagy fej vöröshagyma
- 4-5 púpozott ek majonéz
- 2 ek oliva olaj
- 1 ek 10% -s ecet
- 1 csapott tk só
- 6 ek tej (vagy 10 db-s kiszerelésű kávétejszín)
Elkészítés
A salátát apróbbra felaprítom, majd szűrőben, folyó víz alatt lemosom, jól lecsepegtetem. A hagymát nagyon apróra felszeletelem (nagyon apró legyen)!
A felszeletelt hagymára teszem az ecetet, sót, majonézt, olajat, és a tejet, ezeket elkeverem és beleteszem a lecsepegtetett salátát és jól átforgatom.
Valami isteni!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése