Hozzávaló
- 2 db jó nagy, zsenge karalábé kockára darabolva
- 2 db zsenge sárgarépa (el is maradhat)kockára darabolva
- csokor petrezselyem aprítva
- 3 tk cukor /eritrit
- 3 csapott tk (Himalája) só.
- 1 késhegynyi őrölt bors ( én nem sajnálom belőle mert szeretem ha csípős)
- 1 tk ételízesítő (saját készítésű, sótlan)
- 3 ek olaj/ 1 ek zsír csapottan
- annyi víz ami éppen ellepi
- 2-3 ek liszt /rizslisz
- 2-4 dl tej / otthon készített 5 perces rizstejjel
- virsli
Az edénybe tettem az összes hozzávalót a virsli a liszt és a tej és petrezselyem kivételével. Lezártam a gépet, és elindítottam a RICE= rizs programot. Lejáratkor beletettem a karikára feldarabolt virslit és a tejben elkevert lisztet majd fedő nélkül szabadon választott idő mellett pár perc alatt készre főztem. Megszórtam a petrezselyemmel. Elkészíthető e nélkül a gép nélkul is edényben. Só és az édesítés saját izlés szerint.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése