Hozzávaló
- 1/2 kg kelkáposzta
- 1 fej vöröshagyma
- 3-4 g fokhagyma
- 3 ek olaj
- 3 tk pirospaprika
- 1 tk csípős darált paprika
- 1 tk sótlan ételízesítő
- 1 mk kömény (őrölt)
- 1 tk majoránna
- 2 db kisebb sárgarépa
- 2 db nagyobb burgonya
- 3 kk só
- 2 ek liszt
- 2 l víz
- 2-3 pár virsli
Elkészítés
Az összes anyagot a gépbe teszem, jól összekeverem és lezárom. A SOUP - leves programot elindítom. Lejárat után a fedőt leveszem( a gőz kiengedésénél vigyázz! ), belerakom a darabolt virslit, egyet forralok rajta és kész a leves.
A virslit átpirítom mielőtt beleteszem, sokkal finomabb,zamatosabb, ízletesebb!
VálaszTörlés