2012. november 23., péntek

Frankfuti leves

Hozzávaló

  • 1/2 kg kelkáposzta
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3-4 g fokhagyma
  • 3 ek olaj
  • 3 tk pirospaprika
  • 1 tk csípős darált paprika
  • 1 tk sótlan ételízesítő
  • 1 mk kömény (őrölt)
  • 1 tk majoránna
  • 2 db kisebb sárgarépa
  • 2 db nagyobb burgonya
  • 3 kk só
  • 2 ek liszt
  • 2 l víz
  • 2-3 pár virsli

Elkészítés

Az összes anyagot a gépbe teszem, jól összekeverem és lezárom. A SOUP - leves programot elindítom. Lejárat után a fedőt leveszem( a gőz kiengedésénél vigyázz! ), belerakom a darabolt virslit, egyet forralok rajta és kész a leves.

1 megjegyzés:

  1. A virslit átpirítom mielőtt beleteszem, sokkal finomabb,zamatosabb, ízletesebb!

    VálaszTörlés