Hozzávaló
- 1 kg csibeszárny
- 2 fej vöröshagyma
- 4 ek olaj
- 2.5 tk só
- 1 db paprika
- 3 gerezd fokhagyma
- 1/4 tk őrölt kömény
- 3 tk őrölt pirospaprika
- 1 tk csípős paprikakrém
- 1/2 dl paradicsomlé
- 3 dl víz
- 1 ek liszt
- 4-5 ek tejfől
Elkészítés
A
csibeszárnyakat megtisztítom, végeit levágom (ez mehet a mélyhűtőbe és
majd levesbe bele lehet főzni) a forgónál további két részre darabolom. A
hagymát, fokhagymát, paprikát felaprítom. Minden anyagot a gépbe teszek
a habarás anyagain kívül, lezárom a gépet és elindítom a CHICKEN =
Csirke programot.Lejárat után a fedőt leveszem és a tejfölös liszttel
behabarom. Pár perc alatt átforralom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése