2013. május 10., péntek

Tejfölös csirkepaprikás


Hozzávaló
  • 1 kg csibeszárny
  • 2 fej vöröshagyma
  • 4 ek olaj
  • 2.5 tk só
  • 1 db paprika
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1/4 tk őrölt kömény
  • 3 tk őrölt pirospaprika
  • 1 tk csípős paprikakrém
  • 1/2 dl paradicsomlé
  • 3 dl víz
Habaráshoz
  • 1 ek liszt
  •  4-5 ek tejfől
Elkészítés

A csibeszárnyakat megtisztítom, végeit levágom (ez mehet a mélyhűtőbe és majd levesbe bele lehet főzni) a forgónál további két részre darabolom. A hagymát, fokhagymát, paprikát felaprítom. Minden anyagot a gépbe teszek a habarás anyagain kívül, lezárom a gépet és elindítom a CHICKEN = Csirke programot.Lejárat után a fedőt leveszem és a tejfölös liszttel behabarom. Pár perc alatt átforralom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése